Rolluiken Groningen

Het is zomer en de zon schijnt al om 6 uur ’s ochtends door uw raam of door het raam van uw kind, waardoor deze zich direct meldt. Wat zou het toch fijn zijn, om de zon dan nog even buiten te houden. Rolluiken Groningen kopen? Bij ons vindt u screens en rolluiken van het Nederlandse merk Verano met de kleinste lamellen en cassette.

Zonwering verano
Rolluik verano rv40

Rolluik RV40 (Solar)

U kent de rolluiken ongetwijfeld. Vooral in het zuiden van Nederland zijn rolluiken erg populair, maar wij overtuigen u graag, waarom u ook elders in het land veel profijt heeft van een rolluik. De RV40 is nu ook uit te voeren met Brel Solar motor: Geen kabel doorvoer meer, geen elektriciteit nodig, milieuvriendelijk en energiebesparend.

Specificaties

Type Schuine kap of Rechte kap
Max. Breedte 3700 mm
Max. Hoogte 3000 mm
Bediening Elektrisch bediend of Brel Solar module (nieuw)
Profiel Aluminium
Profielkleur Wit, Grijs, Beige, Bruin, Creme, Ivoor, Bosgroen, Kwartsgrijs, Zwartgrijs, Ombergrijs (RAL+5%)
Rolluiken Groningen

Populaire kleuren

Onze rolluiken zijn gemaakt van aluminium. Dit is naast onderhoudsvriendelijk, ook ijzersterk. U houdt naast licht, ook warmte en inbrekers buiten. Door de manier waarop de lamellen in elkaar vallen houdt u de kou buiten in de winter en de warmte buiten in de zomer. Dit zorgt, naast veel comfort, ook voor een lagere energierekening.

In de winter bespaart u, volgens een onderzoek van TNO, tussen de 4% en 14% op uw energiekosten en in de zomer zelfs 61% tot 72% ten opzichte van een woning zonder zonwerende producten. Een echte win-win situatie dus. Als extra is het nagenoeg onmogelijk om de aluminium lamellen te forceren door de stevige constructie. Een rolluik schrikt inbrekers dan ook af.

Rolluiken lamellen

Rolluiken zijn goed zichtbaar, daarom kiest u bij ons zelf welke kleur de lamellen moeten hebben, zodat u de gewenste uitstraling van uw huis heeft. We hebben veel kleuren waar u uit kiest, maar tegen een meerprijs coaten we de lamellen en omkasting in elke gewenst RAL-kleur.

Omkasting rolluiken

Naast de lamellen is de omkasting van uw rolluik ook erg bepalend voor het uitstraling van uw huis. U kiest zelf de kleur van deze omkasting. Wilt u deze in dezelfde kleur als de lamellen, of toch afwijkend. Alles is mogelijk. De omkasting in de meest verkochte kleuren zijn zelfs extra snel leverbaar. De omkasting is leverbaar met twee verschillende kappen, een schuine kap of een ronde kop.

We geven 5 jaar garantie op de rolluiken van Verano.

Rolluiken verano

5 jaar garantie

Bespaar energie met rolluiken

rv40 rolluik