Zonlicht in uw huis is natuurlijk ontzettend fijn. Minder prettig is dat u de zon op uw tv schijnt terwijl u midden in een serie zit, het onwijs warm wordt in huis of dat de buren de hele dag bij u naar binnen kijken. Met de Screens van Verano neemt al deze problemen voor u weg.

Zonwering verano
Screens met ritsgeleider

Ritsscreens (Solar)

Een ritzscreen, ritsscreen of zipscreen zijn eigenlijk dezelfde producten met een andere naam. Het is een screen (doek) dat geritst wordt in de geleiders die aan het kozijn geplaatst worden. Door deze techniek bent u verzekerd van een uiterst sterk product.

Onze screens zijn er nu ook met Solar module: Geen kabels meer naar binnen, geen elektrische verbinding en geen gaten meer in de kozijnen.

Specificaties

Type Schuin of Recht
Max. Breedte 5000 mm
Max. Hoogte 5000 mm
Bediening Elektrisch met Somfy of Brel solar module
Profiel Aluminium
Profielkleur Tech. Zilver, Ivoor, Wit, Antraciet, Antraciet Structuur of Zwart

Screens voor comfort

Een ritzscreen plaatst u aan de buitenkant van u raam. Het zonwerende doek plaatsen we over de gehele lengte van het raam en zit aan de zijkanten vast, zodat er geen kieren ontstaan waar de zon alsnog doorheen glipt. De ritzscreens van Verano zijn zo gemaakt dat u er genoeg licht naar binnen komt, maar de vervelende schitteringen en warmte houdt u buiten. Daarnaast kijkt u wel van binnen naar buiten, maar niet andersom. Tevens een fijn bijkomend voordeel is dat er geen insecten door het doek naar binnen kunnen komen en u uw huis dus optimaal kunt ventileren.

Naast een zonwerende functie zijn de ritzscreens ook nog eens heel voordelig voor uw energieverbruik. Uit onderzoek van TNO is gebleken dat onze ritzscreens een besparing van 4% tot 14% kunnen opleveren op het energieverbruik voor ruimteverwarming. Het percentage is zelfs nog groter als u kijkt naar het energieverbruik om het huis te koelen. Dit is een besparing van 61% tot 72% ten opzichte van een woning zonder zonwerende elementen. Een extra voordeel dus.

Screens doeken

We hebben verschillende kleuren beschikbaar voor het doek. Kiest u voor een donker doek, dan laat het screen minder licht door en bent u beter beschermt tegen de schadelijke UV-straling. Dit betekent echter niet dat een licht doek u niet beschermt. Ook hiermee houdt u voldoende UV-straling tegen. U kiest dus zelf het doek dat u het mooist vindt. Kom gerust langs in onze showroom om te ontdekken wat uw voorkeur heeft.

Screen kopen Groningen

De screens van Verano kunt u bekijken in onze showroom in Groningen. Zo presenteren wij verschillende modellen en kunt u alle mogelijkheden voor de doeken bekijken. De schimmelresistentie en UV werende doeken van Verano zijn er in diverse openheidsfactors (OF) van 1% tot 14%. Hoe hoger dit getal hoe meer licht er binnenkomt en dus ook hoe transparanter het doek. Het frame van uw ritzscreen kan in elke gewenste kleur gecoat worden. In combinatie met het door u gekozen doek, maakt u dus echt uw eigen ritzscreen. De meest verkochte framekleuren kunnen we extra snel leveren.

Op onze ritzscreens ontvangt u 5 jaar garantie.

screens verano

5 jaar garantie

Windvast tot windkracht 4

screens v550