Terrasoverkapping

Terrasplezier tot ver in de herfst – met een terrasoverkapping bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw meubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De overkapping heeft een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid.

Dankzij de vele personalisatie mogelijkheden zoals LED verlichting, Zonwering en zelfs een Glazen schuifwand creëert u een eigen “tweede woonkamer” waar u comfortabel in kunt vertoeven.

Bekijk de unieke oplossingen voor u hieronder.

terrasoverkapping

Terrasoverkapping aan huis

Verleng het seizoen met een terrasoverkapping en geniet zo van “buiten” zonder enige restricties. Deze extra ruimte beschermt u tegen alle weersinvloeden zonder dat u het gevoel heeft binnen te zitten.

Met een overkapping aan huis van weinor creëert u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Deze bestaat uit een terrasoverkapping Terrazza die met behulp van profielloze glaselementen tot een ongeïsoleerde serre kan worden uitgebouwd. Dankzij de vele verschillende flexibele en vaste glazen zij elementen ontstaat een waaier aan combinatiemogelijkheden.

Glazen schuifwand

Het maakt niet uit, of u het liever beschermd en gezellig, of liever fris en luchtig heeft; met een glazen schuifwand beleeft u puur woongenot – op uw terras. Een glaswand biedt een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en dankzij de kozijnloze constructie geniet u steeds van een onbelemmerd uitzicht.

LED verlichting en zonwering

De (optioneel) geïntegreerde LED-spots brengen een aangename sfeer op uw terras. Ze zijn energie-efficiënt, individueel te vervangen en bijzonder duurzaam. De dwarsstijlen met LED kunnen allemaal tegelijk of per stijl in- en uitgeschakeld of gedimd worden.

Zorgeloos tijd doorbrengen onder uw terrasoverkapping – daar zorgt de onderzonwering voor. De decoratieve onderzonwering is mooi van vorm, slank, chic – en past onder vrij wel ieder terrasdak. Een grote keuze aan doekdessins brengt huiselijke sfeer naar buiten – geheel naar uw persoonlijke smaak.

Glazen schuifwanden onder terrasoverkapping
Onderzonwering onder uw Glasoase

“Dankzij de onderzonwering kunnen wij ook tijdens warme dagen comfortabel buiten zitten”

Inspiratie