Veranda zonwering beperkt de binnentemperatuur. Vooral tijdens zomerse dagen kan de zon flink branden, waardoor de temperatuur binnen snel oploopt. Die mooie veranda met veel lichtinval wordt dan gemakkelijk een te hete ruimte waarin het niet bepaald aangenaam is.

Met de veranda zonwering  van Verano voor buiten valt daar gelukkig goed wat aan te doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om screens aan de buitenzijde van de terrasoverkapping te bevestigen. Dankzij de automatische bediening kunt u die gemakkelijk openen en sluiten, afhankelijk van de zonkracht en de binnentemperatuur op dat moment.

V610 – Oslo

De Oslo fungeert als zonwering en wordt boven de terrasoverkapping gemonteerd. Op deze manier Reguleert u eenvoudig de lichtinval en warmte onder uw terrasoverkapping. De Oslo kan enorme breedtes overspanning en is daarom bijna overal toepasbaar.

Specificaties

Type Bovenzonwering
Max. Breedte 10000 mm
Max. Uitval 5000 mm
Bediening Elektrisch
Profielkleur Wit, Ivoor, Bruin of Antraciet structuur

Populaire kleuren

V642 – Tumba

De Tumba kan worden gemonteerd op uw terrasoverkapping of aan de gevel incl. palen. Deze verandazonwering wordt uitgevoerd met zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% high-tec polyester uni-doek met rits in zijgeleiding. Het uni-doek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine cassette.

Specificaties

Type Op terrasoverkapping of Vrijstaand
Max. Breedte 5000 mm
Max. Uitval 5000 mm
Bediening Elektrisch
Profielkleur Alle (Standaard) RAL-kleuren en structuur lakken

Populaire kleuren

V612 – Hamar

De Hamar wordt onder de terrasoverkapping gemonteerd. Op deze manier is het doek optimaal beschermd tegen de weersinvloeden en zorgt het voor een esthetisch geheel. De Hamar wordt elektrisch bediend zodat u in een mum van tijd schaduw heeft.

Specificaties

Type Onderzonwering
Max. Breedte 10000 mm
Max. Uitval 5000 mm
Bediening Elektrisch
Profielkleur Wit, Ivoor, Bruin of Antraciet structuur

Populaire kleuren

Veranda zonwering met screens

De veranda zonwering met screens is op die manier een prettige keuze, die bijdraagt aan een fijn binnenklimaat. U voorkomt te hoge temperaturen, terwijl u de zonwering daarna weer eenvoudig opent om van de zon te genieten. U heeft zelf de controle over het klimaat in de overkapping, zodat u ook in de rest van het huis voldoende koelte kunt bewaren of eenvoudig warmte toe kunt laten.

We zorgen voor veranda zonwering op maat, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken in de overkapping. Dat betekent maatwerk in de maatvoering en de kleurstelling. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk en zorgen er met de hoogwaardige materialen voor dat u kunt rekenen op een lange levensduur.

Benieuwd naar een demonstratie van de mogelijkheden? We laten u graag de veranda zonwering zien, zodat u een idee krijgt hoe we dat buiten kunnen aanbrengen. Kom naar onze fysieke winkel waar u zelf kunt ervaren dat we werken met hoogwaardige materialen die uitstekend geschikt zijn voor duurzame zonwering op de serre.

Zonwering overkapping

Meteen veranda zonwering kopen, bijvoorbeeld omdat u al goed weet waar u naar zoekt en u daar graag zo snel mogelijk gebruik van wilt maken? Geen probleem, in dat geval zorgen we er met ons online assortiment graag voor dat u direct een keuze kunt maken.

Toch vragen over de zonwering, maar daarvoor liever niet naar de winkel in Groningen komen? Geen probleem, neem online contact met ons op, we staan u graag te woord.

5 jaar garantie

100% maatwerk