Zonnescherm

Het juiste zonnescherm zorgt ervoor dat u op de warmste dagen zonder problemen buiten kunt zitten of dat u de inval van UV-straling zoveel mogelijk kunt beperken.

Zorg er met een zonnescherm voor dat u buiten voldoende schaduw kunt creëren om lekker in de tuin te kunnen zitten op het moment dat de zon hoog aan de hemel staat.

Bekijk hieronder de zonwering oplossingen

Prijsindicatie aanvragen:

Vorige
Volgende
Vorige
Volgende
Verzenden

Hoogwaardig knikarmscherm

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig knikarmscherm, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zonneschermen combineren prestigieus design en eerste klas technologie met hoogwaardige materialen en esthetische vormgeving.

Afhankelijk van het gewenste comfortniveau en uitrusting kunt u kiezen uit 3 zonnescherm producten: Cassetteschermen waarbij het doek volledig wordt beschermd in de cassette, Half-cassetteschermen waarbij het doek grotendeels wordt beschermd door de omhuizing en Open-zonneschermen waarbij het doek zichtbaar is.

Gepersonaliseerd Zonnescherm 

De zonneschermen van Weinor zijn zeer breed toepasbaar dankzij de vele personalisatie mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit maar liefst 200 framekleuren voor de cassettes en 150 doekdessins. Op deze manier kunt u de zonneschermen naadloos laten integreren met uw woning. Ook kan in bijna alle zonneschermen LED verlichting worden verwerkt dat zich eenvoudig laat bedienen met één afstandsbediening.

Met addtionele verticale zonwering (volant) zit u volledig in de schaduw. We denken graag met u mee over de toepassing van de verschillende vormen van zonwering zodat u kunt rekenen op een praktische maatwerkoplossing.

Beste kwaliteit en ontwerp

Kiest u voor uitstekende zonwering, dan kiest u voor Weinor. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de beste techniek zodat u verzekerd bent van jarenlang gebruiksplezier. Dankzij de esthetische vormgeving voor de zonneschermen, heeft Weinor al diverse Red Dot design awards in de wacht gesleept.

Bekijk op de inspiratie pagina de verschillende modellen.

Zonnescherm met LED verlichting

“Met de Tempura terrasverwarming kunnen wij aangenaam buiten zitten, ook als het wat kouder is”