Ben u op zoek naar een zonnescherm in Groningen? Bij Fraai Buiten vindt u een grote collectie knikarmschermen voor elke toepassing. Met een zonnescherm zorgt u ervoor dat u buiten voldoende schaduw heeft om aangenaam in de tuin te kunnen zitten op het warmste moment van de dag en zorgt u binnen in de woning voor een aangenaam klimaat. Ook voor onder of boven uw terrasoverkapping hebben wij een zonwering oplossing!

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor u:

Zonwering verano
Design zonnescherm

Zonnescherm Groningen

Als u op zoek bent naar een zonnescherm in Groningen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze knikarmschermen van Verano haalt u een mooi ontwerp en uitstekende kwaliteit voor de best mogelijke prijs in huis.

U kunt onze showroom in Groningen bezoeken om alle producten te bekijken en advies te krijgen voor uw situatie. Naast het bezoeken van onze showroom kunt u ook altijd contact opnemen om een offerte op te laten maken of een afspraak te maken voor op locatie.

Afhankelijk van het budget en wensen bieden wij een brede collectie aan zonwering producten: Cassetteschermen waarbij het doek volledig wordt beschermd in de cassette of semi-cassetteschermen waarbij het doek grotendeels wordt beschermd.

Zonnescherm op maat

De knikarmschermen van Verano zijn zeer breed toepasbaar dankzij de vele personalisatie mogelijkheden. Zo heeft u standaard de keuze uit 3/4 standaard RAL kleuren voor de cassettes en tegen een geringe meerprijs is elke RAL kleur te produceren. Dit in combinatie met de vele doek-stalen in de collectie zorgt het voor het perfecte scherm op maat voor uw woning.

Naast de vele personalisatie mogelijkheden kan ook in geselecteerde modellen LED verlichting worden verwerkt in de knikarm of cassette en dankzij de integratie met Somfy kunt u alles eenvoudig bedienen met één afstandsbediening.

Zonnescherm garantie

Als u kiest voor Verano, dan kiest u voor een scherm van hoge kwaliteit met uitstekende garantie tegen concurrerende prijzen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de beste techniek zodat u verzekerd bent van jarenlang gebruiksplezier.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit krijgt u standaard 5 jaar garantie op uw aankoop. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Zonnescherm met LED verlichting

5 jaar garantie

Windvast tot windkracht 4

Zonnescherm