Lamellendak

Een lamellendak wordt in Nederland steeds populairder omdat daarmee het buitenseizoen verlengd kan worden. Bij Fraai Buiten vindt u hoogwaardige louvredaken en terrasoverkappingen om zo op een comfortabele manier te genieten van elk seizoen. U kunt uw lamellendak zo compleet krijgen als u zelf wilt door de vele personalisatie mogelijkheden waarbij u kunt kiezen voor LED verlichting, glazen schuifwand, zonnescherm, verwarming en zelfs de vloer.

Ontdek de unieke mogelijkheden hieronder.

Een spel van licht en schaduw

Een van de personalisatie mogelijkheden bij de overkappingen is de keuze voor het dak. Zo kunt u kiezen voor een lamellendak met aluminium bladen die gekanteld kunnen worden. Op deze manier bepaalt u zelf de lichtinval en ontstaat er een prachtig schouwspel van licht en schaduw.

Het (gebogen)schuifdoek systeem kan in tegenstelling tot de lamellen compleet worden opgeschoven. Met een overkapping aan huis heeft u op deze manier geen last van een beperkte lichtinval in uw woning. Beide systemen zijn wanneer het dak gesloten is, 100% waterdicht en wordt het hemelwater netjes afgevoerd.

Comfortabel genieten met een lamellendak

Om in elk weertype te kunnen genieten van uw lamellendak kunt u kiezen voor een uniek oprolbaar windscherm of glazen schuifwand. Het oprolbare scherm zit verwerkt in een cassette en kan maar liefst tot een breedte van 5 meter worden ingezet. Hierbij heeft u de mogelijkheid voor een volledig transparant, semi-transparant of dicht doek.

Naast de oprolbare schermen kan er ook gekozen worden voor glas als afdichting. Het glazen schuif- en draaisysteem biedt een betrouwbare bescherming tegen de weersinvloeden en dankzij de kozijnloze constructie kunt u genieten van een onbelemmerd uitzicht.

Specificaties Arezzo lamellendak

Vanaf €13.463,- (4x4m)
Max. Breedte 4500 mm
Max. Hoogte 6000 mm
Bediening Elektrisch
Profiel Aluminium
Profielkleur Alle bestaande RAL kleuren
Bouwtype Aan de woning of vrijstaand
Extra Overstek mogelijk
windscreen onder lamellendak

5 jaar garantie

Sneeuwbelasting en winddruk