Het is een zonnige dag en u bent aan het werk op uw computer of kijkt tv en zon schijnt in het beeld. Dit kan erg vervelend zijn. Wij hebben een oplossing. U kent de markies ongetwijfeld. Het is een uiterst sfeervolle manier van zonwering. In tegenstelling tot een zonnescherm, dat alleen van boven de zon blokkeert, houdt een markies ook zon via de zijkanten tegen. Onze markiezen van Verano zijn naast stijlvol ook kwalitatief erg sterk.

Zonwering verano
Markiezen

Markiezen kopen Groningen

U kiest uit een grenenhouten frame of een frame van hoogwaardig aluminium. Een houten frame is erg sfeervol, waar een aluminium frame vrijwel onderhoudsvrij is. Het aluminium dat wij voor uw markies gebruiken is voorzien van het AluEco certificaat. De stichting AluEco bevordert de duurzaamheid en ziet erop toe dat recycling van aluminium tot hoogwaardige producten plaatsvindt.

Naast het grenenhouten frame kiest u voor de boven- en zijplanten, waar de markies in gevouwen wordt. Deze planken zijn uit te voeren met aluminium Purell, hardhout of Red Cedar hout.

De kleur van het doek is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van de markies. Een donkere kleur laat bijvoorbeeld minder licht en stralen door en daarom biedt dit een betere bescherming tegen de UV-straling dan een licht doek. Omdat Verano mee gaat in de trends van nu is er altijd een doek dat bij uw stijl past. De kleurstijlen ziet u in onze showroom nog mooier.

Markies modellen

Er zijn verschillende soorten markiezen. Het standaardmodel dat u ongetwijfeld kent. Hier kiest u voor als het niet per se noodzakelijk is om er onder door te lopen, de uitval is gelijk aan de hoogte. Daarnaast hebben we het zogenoemde petmodel. De uitval van het petmodel is kleiner dan de hoogte. Hierdoor is het mogelijk om er onderdoor te lopen. Als laatste hebben we het klapmodel. De uitval is hierbij groter dan de hoogte, waardoor er goed onderdoor gelopen kan worden.

Omdat we 100% achter ons product staan geven we een garantie van 5 jaar.

5 jaar garantie

Windvast tot windkracht 4